Power Break -tehotauko hyvinvointisi tueksi – palvelemme ympäri Satakuntaa

Haluaisitko työntekijöidesi jaksavan työssään paremmin? Ota Power Break osaksi yrityksesi arkipäivää.

Power Break on fysioterapeuttien kehittämä tehotauko, joka suoritetaan työpisteessä fysioterapeutin ohjaamana. Power Breakilla haetaan ratkaisuja ihmisten tuki- ja liikuntaelinten ongelmiin.

Jo pienet muutokset ja laadukas, säännöllinen ohjaus auttavat vähentämään tuki- ja liikuntaelinvaivoja sekä sairauspoissaoloja. Power Break on kehitetty tutkitun tiedon pohjalta ja se todella toimii. Ota yhteyttä ja kokeile sinäkin – me haluamme auttaa yrityksesi kohti parempaa työtehoa ja työhyvinvointia! Palvelemme Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa.

Yritys, hyödynnä Power Break -kokeilutarjous!

Power Breakin hyöty on suurin silloin, kun se otetaan osaksi työpaikan säännöllistä arkea. Tutustu ja katso Power Break -esittelyvideo! Tarjoamme yrityksille kolmen (3) kuukauden kokeilutarjouksen.

Paketti sisältää:

  • motivointiluento
  • oma teema joka kuukaudelle (alaselkä, rintaranka & niska → kehon- ja ranganhallinta & liikkuvuus → kokonaisvaltainen hyvinvointi)
  • Power Break -tehotauko kaksi kertaa viikossa 12 minuuttia kerrallaan, noin kymmenelle hengelle kerrallaan. Taukoon osallistutaan niissä varusteissa, joissa tehdään töitä (kyseessä ei ole jumppa).

Ota yhteyttä

Ota Power Break -tehotauko osaksi yrityksesi arkea!

Kysy lisää